Nowości
Naprasowanki imienne
Naprasowanki imienne

32,50 zł

zestaw
"Goła Yola" szpula
"Goła Yola" szpula

8,00 zł

szt.
"Wiosenny bukiet" guzik kokosowy
"Wiosenny bukiet" guzik kokosowy

2,00 zł

szt.
"Stokrotka" guzik kokosowy
"Stokrotka" guzik kokosowy

2,00 zł

szt.
Bestsellery
Promocje
Naszywka "Pisanki" Wielkanoc
Naszywka "Pisanki" Wielkanoc

1,30 zł

Cena regularna: 1,50 zł

Najniższa cena: 1,50 zł
Naszywka "Motylek"
Naszywka "Motylek"

1,00 zł

Cena regularna: 1,50 zł

Najniższa cena: 1,50 zł
Polityka Prywatności

Polityka prywatności

 

Dbamy o Twoją prywatność. Zbieramy i przetwarzamy Twoje dane tylko i wyłącznie jeżeli jest to konieczne do prawidłowego świadczenia usługi.

Zgodnie z RODO, poniżej przedstawiamy Ci zasady przetwarzania danych stosowane przez Administratora.

Administratorem danych osobowych jest Laura Idzikowska prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą samaseuszyj Laura Idzikowska, ul. Traktorowa 128 / lok. C032, 91-204 Łódź, NIP 7272649333, REGON 101083404, wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej.

Możesz skontaktować się z nami e-mailowo pisząc na adres e-mail: halohalo@noiklawo.pl

W jakim celu zbieramy Twoje dane?

Przetwarzane przez Administratora dane osobowe otrzymaliśmy dobrowolnie podczas polubienia strony, komentowania zdjęć i postów, dokonania zamówienia na naszej stronie bądź w związku z innymi działaniami dokonywanymi na naszej stronie (np. poprzez zakup produktów lub kontakt w celu realizacji zamówienia itp.) - dane osobowe w formie nazwy profilu na portalu społecznościowym (Facebook/Instagram), imienia i nazwiska, adresu zamieszkania, wysyłki, e-mail, nr telefonu, nazwy firmy i jej adresu oraz nr NIP itp.

Twoje dane będą przetwarzane w celu i przez czas niezbędny do :

- komunikacji z Tobą, w tym udzielenia odpowiedzi na pytanie przekazane przez Ciebie przez formularz kontaktowy, wiadomość e-mail, dotyczące zamówień czy ustalania szczegółów personalizacji Twojego zamówienia, itp;

Dane będą przetwarzane w oparciu o uzasadniony interes Administratora w postaci komunikacji z użytkownikami strony. Twoje dane będą przetwarzane nie dłużej niż do czasu wniesienia przez Ciebie sprzeciwu lub ustania celu biznesowego;

- do zawarcia umowy, a następnie przez czas i w celu realizacji umowy, a w przypadku podania danych dodatkowych – w oparciu o Twoją zgodę, do czasu jej cofnięcia lub ustania celu biznesowego.

- realizacji obowiązków prawnych ciążących na Administratorze (jak np. wystawiania i przechowywanie faktur w tym przez program do faktur ifirma)

Dane będą przechowywane nie dłużej niż przez okres 6 lat, chyba że przepisy prawa wymagają dłuższego okresu.

- dochodzenia i obrony przed roszczeniami

Dane będą przetwarzane w oparciu o uzasadniony interes Administratora przez okres przedawnienia roszczeń.

- wysyłki newslettera lub innych treści marketingowych zawierających m.in. informacje o usługach, produktach, promocjach, darmowych treściach.

Dane będą przetwarzane w oparciu o uzasadniony interes Administratora w celu marketingu produktów i usług Administratora.

Twoje dane będą przetwarzane nie dłużej niż do czasu wniesienia przez Ciebie sprzeciwu lub ustania celu biznesowego – w zależności od tego, co nastąpi wcześniej.

Do celów komunikacji handlowej, potrzebuję Twojej zgody zgodnie z art. 10 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Możesz ją w każdej chwili wycofać klikając link w stopce maila lub pisząc do nas na adres podany wyżej.

Ponadto, w przypadku przetwarzania danych na platformach społecznościowych, Twoje dane będą przetwarzane w celu administrowania i zarządzania stroną i grupami na platformach społecznościowych (m.in. Facebook, Instagram), komunikacji z Tobą, kierowania do Ciebie treści marketingowych w oparciu o uzasadniony interes Administratora

Dane te będą przetwarzane wyłącznie wtedy gdy zdecydujesz się na polubienie strony/wybranie opcji Obserwuj/ dołączenie do Grupy lub w inny sposób zostawisz swoje dane na platformie zarządzanej przez nas, np. w formie umieszczenia wpisu lub komentarza. Dane będą przetwarzane przez okres istnienia strony/grupy lub do czasu wniesienia przez Ciebie sprzeciwu co może nastąpić poprzez odkliknięcie opcji „Lubię to”, „Obserwuj”, usunięcie komentarza/wpisu lub w inny sposób przewidziany w ramach platformy/strony lub poprzez skontaktowanie się z nami w sposób wskazany w punkcie 1.

Informujemy, że zasady odnoszące się do strony/Fanpage/Grupy ustala Administrator, natomiast zasady korzystania z portalu społecznościowego, na którym umieszczona jest strona/ Fanpage/Grupa ustala podmiot zarządzający tymi portalami.

Komu możemy przekazać Twoje dane?

Przekazujemy Twoje dane innym podmiotom tylko wtedy gdy jest to niezbędne.

W razie potrzeby, Twoje dane mogą być przekazane wyłącznie zaufanym podmiotom, z którymi współpracujemy przy realizacji celów: firmie hostingowej, podmiotowi zarządzającemu stroną, firmie świadczącej usługi rachunkowo-księgowe, firmami współpracującymi z nami na etapie produkcji - Klawo Maciej Idzikowski, firmie świadczącej usługi newslettera, agencji reklamowej, podwykonawcom umów, prawnikom, doradcom prawnym, firmie transportowej, przewoźnikom, spedytorom, kurierom, poczcie, podmiotom obsługującym płatności elektroniczne lub kartą płatniczą.

Czy przekazujemy Twoje dane poza UE?

Co do zasady dane nie będą przekazywane poza obszar EOG. W sytuacji gdy jednak będą przekazane poza EOG, nastąpi to w oparciu o Twoją zgodę, standardowe klauzule umowne lub w oparciu o inne zabezpieczenia przewidziane RODO.

W związku z korzystaniem z usług firmy Facebook dane są przekazywane do USA, które przystąpiły do Tarczy prywatności i posiadają odpowiednie zabezpieczenia ochrony danych.

Jakie prawa Ci przysługują?

W związku z RODO, przysługuje ci prawo:

● dostępu do swoich danych osobowych;

● sprostowania danych osobowych;

● usunięcia danych osobowych;

● ograniczenia przetwarzania danych osobowych;

● sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych;

● przenoszenia danych osobowych,

● cofnięcia zgody; wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej cofnięciem.

Wysyłka informacji marketingowych (zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną) wymaga Twojej zgody, którą możesz w każdej chwili cofnąć wysyłając prośbę w tym zakresie.

Jeżeli uważasz, że Twoje dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z obowiązującym prawem, przysługuje Ci skarga do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. W takim przypadku zachęcam jednak do wcześniejszego kontaktu z nami celem wyjaśnienia swoich wątpliwości.

Czy podanie danych jest konieczne?

1. W przypadku subskrypcji newslettera - podanie danych jest dobrowolne. W przypadku gdy nie zostanie podany adres e-mail, newsletter nie będzie mógł być wysyłany.

2. W przypadku Klientów/potencjalnych Klientów podanie danych jest dobrowolne, ale w przypadku ich niepodania nie będzie możliwe zawarcie umowy.

Czy Twoje dane są profilowane?

Twoje dane osobowe będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, także w formie profilowania za pomocą narzędzi informatycznych mających na celu umożliwienie przygotowania najlepszej, spersonalizowanej dla Ciebie oferty i dedykowanych reklam

Przepisy prawa obowiązujące w zakresie Polityki prywatności

W sprawach nieuregulowanych stosuje się właściwe przepisy prawa polskiego i europejskiego, w tym w szczególności RODO

Polityka plików cookies

Administrator stosuje technologie obserwujące działania podejmowane przez Użytkownika w ramach Strony:

1. Piksel konwersji Facebooka – w celu zarządzania reklamami na Facebooku i prowadzenia działań remarketingowych,

2. kod Google Analytics – w celu analizy statystyk Strony. Google Analytics korzysta z własnych plików cookies do analizowania działań i zachowań Użytkowników Strony. Pliki te służą do przechowywania informacji, np. z jakiej strony Użytkownik trafił na bieżącą stronę internetową. Pomagają udoskonalić Stronę.

Strona nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.

Pliki cookies (tak zwane „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Sklepu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Sklepu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Sklepu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Sklepu.

Pliki cookies wykorzystywane są w celu:

- dostosowania zawartości stron internetowych Sklepu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Sklepu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;

- tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Sklepu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;

W ramach Sklepu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

W ramach Sklepu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:

- „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Sklepu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Sklepu;

- pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, na przykład wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Sklepu;

- „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Sklepu;

- „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;

- „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.

W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Sklepu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Sklepu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

Operator Sklepu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Sklepu.

Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Sklepu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Sklepu reklamodawców oraz partnerów.

Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem www.wszystkoociasteczkach.pl lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.

Strona Internetowa oraz Sklep Internetowy noiklawo.pl mogą zawierać odnośniki do innych stron internetowych (np. Facebook, Instagram). Radzimy by po przejściu na inne strony, zapoznać się z polityką prywatności tam ustaloną. Niniejsza polityka prywatności dotyczy wyłącznie Strony Internetowej noiklawo.pl, Sklepu Internetowego Administratora oraz profilu naszej strony na portalu Facebook oraz Instagram.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoplo.pl, powered by Shoper.